Кам’янська міська територіальна громада
Черкаський район, Черкаської області
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

- №- «Інформаційна довідка проведення трискладового тесту»

Кількість переглядів: 137
Скликання:
Сесія:
Тип документу: -
Дата: 20.02.2024
Автор: Виконавчий комітет
Номер документу: -
Назва документу: Інформаційна довідка проведення трискладового тесту
Прикріплені файли:

Інформаційна довідка

 

За результатами проведення трискладового тесту про неможливість оприлюднення деяких наборів даних під час дії воєнного стану, що включає в себе наступні дані:

  • «Основні положення генеральних планів населених пунктів та детальних планів територій Кам’янської міської ради» .
  • «Схеми планування території областей, схеми планування території районів, генеральні плани населених пунктів, плани зонування території, детальні плани території, містобудівна документація територіальних громад, їхні проєкти».
  • «Генеральні плани населених пунктів, історико-архітектурні опорні плани, плани зонування територій та детальні плани територій, їх проєкти». 
  • Інша містобудівна документація.
  • Також на період дії воєнного стану вирішено, що рішення сесій Кам’янської міської ради та рішення виконавчого комітету Кам’янської міської ради публікуються не в повному обсязі та з видаленням відомостей, що містять точну інформацію про надання допомоги військовим частинам, їхнє фінансування, дані про надання земельних ділянок учасникам АТО/ООС тощо.

Перелік наборів даних, що підлягають оприлюдненню у формі відкритих даних, розпорядником яких є Кам’янська міська рада, та періодичність оновлення інформації затверджені розпорядженням міського голови від 24.01.2022 №6 «Про затвердження Положення про набори даних Кам’янської міської ради, які підлягають оприлюдненню у формі відкритих данних».    

Керуючись частиною першою статті 6 Закону України «Про доступ до публічної інформації», а також Рекомендаціями Міністерства цифрової трансформації України щодо переліку наборів даних, які підлягають оприлюдненню у формі відкритих даних на Єдиному державному веб-порталі відкритих даних, інформація з наборів даних: «Основні положення генеральних планів населених пунктів та детальних планів територій Кам’янської міської ради», «Схеми планування території областей, схеми планування території районів, генеральні плани населених пунктів, плани зонування території, детальні плани території, містобудівна документація територіальних громад, їхні проєкти», «Генеральні плани населених пунктів, історико-архітектурні опорні плани, плани зонування територій та детальні плани територій, їх проєкти»  у період дії правового режиму воєнного стану обмежується в доступі і не оприлюднюється.

Відповідно до Переліку відомостей, що становлять службову інформацію у Кам’янській міській раді, затвердженого розпорядженням міського голови від 23.12.202169, відомості, що містять інформацію про містобудівну документацію (інформація на планшетах М 1:5000, М 1:2000; відомості що містяться в історико-архітектурних опорних планах населених пунктів, відомості про топографічні, спеціальні або цифрові карти чи плани міст М 1:10000 віднесено до відомостей, що становлять службову інформацію). Зважаючи на те, що генеральні плани населених пунктів розроблені на  картографічній основі (топозйомці) М 1:2000, М 1:5000, комплексний план просторового розвитку територіальної громади не  розробляються та становлять інформацію з обмеженим доступом (службову інформацію).

Вище зазначена інформація не може поширюватися в інтересах національної безпеки та територіальної цілісності України. Розголошення такої інформації може завдати істотної шкоди цим інтересам. Адже інформація може бути використана ворогом, шкода від оприлюднення такої інформації у відкритий доступ переважає суспільний інтерес в її отриманні.


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень