Кам’янська міська територіальна громада
Черкаський район, Черкаської області
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Вручили подарунки захисникам

Дата: 06.12.2023 16:34
Кількість переглядів: 144

 

Цього року в Україні 6 грудня вперше відзначається День Святого Миколая, який приносить радість та подарунки тим, хто веде чесне та гідне життя. У нашій країні святого Миколая супроводжує нестандартна місія - він приносить подарунки для наших захисників, передаючи їх через міського голову Володимира Тірона.

Підтримка наших Збройних сил стала пріоритетним завданням для нашої громади, оскільки ми розуміємо, що від їхнього забезпечення залежать результати їхньої надзвичайно важливої роботи. За рахунок коштів бюджету громади було придбано автомобіль Great Wall Wingle 7, який найближчим часом буде переданий одному з підрозділів ЗСУ.

Також, представнику однієї з військових частин було передано 12 FPV-дронів Hummel. Завдяки цим дронам наші захисники матимуть можливість слідкувати за рухом ворога та, в разі потреби, передавати їм різноманітні «подарунки». Загалом, сьогодні було передано допомоги для наших захисників на суму 1421 тис. грн.

Ми залишаємося вірними обіцянці продовжувати допомагати нашим захисникам. Бажаємо їм наснаги, витримки та перемоги. Слава Збройним Силам України!

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень