Кам’янська міська територіальна громада
Черкаський район, Черкаської області
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

День вшанування учасників ліквідації аварії на ЧАЕС

Дата: 14.12.2023 09:44
Кількість переглядів: 153

Фото без описуФото без опису

14 грудня в Україні вшановується День учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській атомній електростанції. Ми висловлюємо повагу та вдячність тим невимовно мужнім чоловікам та жінкам, які в трагічному та небезпечному періоді в історії нашої держави взяли на себе важке завдання подолати ядерну кризу, захищаючи не лише Україну, але й весь світ від радіації.

Вшановуємо пам'ять героїв, які жертвували своїми життями заради майбутніх поколінь. Трагедія на ЧАЕС залишила глибокий шрам на долі нашого народу, викликаючи біль та проблеми, які і сьогодні, і в майбутньому відчувають українці.

З урахуванням сучасних викликів, пов'язаних із російською агресією, світ знову опинився на межі ядерної катастрофи. Чорнобильська атомна електростанція перебувала під окупацією протягом 36 днів у 2022 році, а Запорізька атомна електростанція перебуває під контролем окупантів понад рік і дев’ять місяців. Весь цей час світ перебуває в напрузі, а українці продовжують молитися за уникнення повторення ядерної трагедії.

Висловлюємо щиру вдячність ліквідаторам за їхній героїзм у подоланні наслідків вибуху"мирного атому" у 1986 році та бажаємо їм миру над головою та міцного здоров'я.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень