Кам’янська міська територіальна громада
Черкаський район, Черкаської області
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Передали допомогу безпосередньо на фронт

Дата: 15.12.2023 11:01
Кількість переглядів: 174

Фото без описуФото без опису

 

Вчора міський голова Володимир Тірон, разом із начальником 5 відділу Черкаського РТЦК та СП та волонтерами "Групи Патріот", відвідав Донецьку область, для передачі допомоги захисникам. Під час візиту мали можливість на особистому досвіді переконатися в умовах, в яких знаходяться бійці, які захищають нашу країну.

Зазначене пребування на Донеччині стало надзвичайно цінним досвідом, оскільки воно надало чітке розуміння того, що необхідно нашим захисникам для виконання їхніх завдань, а також дозволило налагодити комунікацію безпосередньо з бойовими командирами.

Міський голова та представники громади привезли із собою цінну допомогу для захисників. Відповідно до звернень командирів частин, громада з бюджету закупила необхідне обладнання – чотири квадрокоптери Dji Mavic 3D Enterprise Thermal та один квадрокоптер Dji Mavic 3 Fly More Combo для 72 ОМБр ім. Чорних Запорожців.

Також від 110-та ОМБР імені генерал-хорунжого Марка Безручка надійшло подібне звернення, для якої було придбано чотири квадрокоптери Dji Mavic 3D Enterprise Thermal та Dji Mavic 3 Fly More Combo. Всього за рахунок коштів громади придбано та передано допомоги на суму більше 2,2 млн грн.

Крім того, начальник 5 відділу Черкаського РТЦК та СП передав 20 FPV-дронів на 23-тю ОМБР, які були закуплені небайдужими меценатами, а волонтери "Групи Патріот" передали захисникам різноманітне обладнання та смаколики.

Висловлюємо щиру подяку нашим захисникам за їхній героїзм та відданість обороні нашої країни. Громада зобов'язується і надалі підтримувати наших захисників!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень