Кам’янська міська територіальна громада
Черкаський район, Черкаської області
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

На шляху до Європейського Союзу

Дата: 15.12.2023 11:31
Кількість переглядів: 118

Вчора ми отримали те, на що маємо право та набагато більше – це результат нашого вибору, нашого спільного зусилля та величезного самопожертвування наших захисників. Заслуга наших воїнів, які боронять не лише Україну, але й всю Європу. Це заслуга кожного українця та українки, які встали на захист своєї Батьківщини, борючись із загрозою від ворога. Це заслуга кожного, чиє серце болить за долю нашої незалежності.

Пишаємося тим, що лідери Європейського союзу ухвалили рішення розпочати перемовини з Україною про наш вступ до ЄС. Це визнання нашої відданості європейським цінностям та історичному шляху, який ми вибрали. Історія твориться прямо перед нашими очима, а її творцями є саме ми – кожен українець та українка, кожен герой, який несе відповідальність за майбутнє.

Дякуємо Євросоюзу за визнання наших зусиль та допомогу у нашому прагненні. Ми працюємо, відстоюємо і боремося за свою незалежність та свободу, за право обирати свій власний шлях та бути членом великої європейської родини. Це довгоочікувана новина з Брюсселю, результат титанічної роботи, яку здійснили Президент та вся команда. Дякуємо за їхню непохитність та віру у наше спільне майбутнє!

В єдності ми можемо досягти неймовірних речей! 🇺🇦🇪🇺Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень