Кам’янська міська територіальна громада
Черкаський район, Черкаської області
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Пішов з життя колишній очільник м. Кам'янка

Дата: 20.12.2023 16:46
Кількість переглядів: 208

З великою скорботою повідомляємо про непоправний втрату – 20 грудня 2023 року пішов з життя колишній міський голова м. Кам'янка, очільник багатьох підприємств міста та гідний представник громади – Колос Михайло Михайлович.

Михайло Михайлович обіймав посаду міського голови з 1994 по 1998 рік, протягом яких він віддавав свою енергію та зусилля для розвитку міста та покращення життя його мешканців. Його лідерські якості і відданість громаді принесли значний вклад у становлення та розвиток Кам'янки.

Колектив виконавчого комітету Кам'янської міської ради висловлює щирі співчуття родині, друзям та близьким Михайла Михайловича. Це втрата для кожного, хто мав честь працювати поруч або був з ним знайомим.

Нехай земля буде пухом для Михайла Михайловича, а його служба громаді завжди буде згадуватися як приклад гідності та відданості улюбленій справі. Бажаємо рідним та близьким сил та витримки у цей тяжкий час.

Початок прощання 21 грудня о 11.00 за адресою вул. Захисників України (Пушкіна), 37 біля магазину «Файномаркет» з двору.Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень