Кам’янська міська територіальна громада
Черкаський район, Черкаської області
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Патронат – послуга любові

Дата: 22.12.2023 16:04
Кількість переглядів: 175

 

 

Напередодні Різдва начальник служби у справах дітей Ірина Коновалова від імені виконавчого комітету Кам’янської міської ради привітала діток, які на сьогодні виховуються у сім’ї патронатного вихователя. Побажала дітям жити під мирним небом, бути здоровими та щасливими, вірити в дива,  а також подякувала батькам за виховання, піклування та розвиток творчих особистостей, невтомну батьківську працю, яка триває 24/7 без відпусток та вихідних. І побажала, щоб нагородою за батьківську любов, тепло та опіку було чисте й безкорисливе кохання дитячих сердець, ніжні й лагідні обійми та гордість за перемоги, успіхи й досягнення своїх діток.   
Патронатна вихователька Катерина та її помічник Олександр на сьогодні виховують двоє дітей, яким потрібні любов та сімейний затишок.
Діти радісно зустрічали гостей. Вони  приязні, розкуті та щирі — і це результат тої любові і опіки, яку вони отримали тут, в цій  сім'ї.
Адже ніде правди діти, часто вони потрапляють в належні умови проживання після досить жахливих — не знають і не вміють робити елементарних речей. Тут їх вчать цьому з любов'ю і ласкою, а також виховують почуття смаку до всього прекрасного — не тільки до гарного одягу чи матеріальних благ, а й до гарних манер і найдобріших рис характеру.
Катерина з Олександром прийшли до рішення створити патронатну родину кілька років тому. За час функціонування патронатної сім’ї, в їх родині на вихованні перебувало дванадцять дітей.  
Єдина  справжня мотивація у подружжя — це любов до дітей і безмежна доброта.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень