Кам’янська міська територіальна громада
Черкаський район, Черкаської області
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Відбулася заключна сесія 2023 року

Дата: 25.12.2023 10:51
Кількість переглядів: 123

Фото без опису

 

22 грудня в залі засідань Будинку рад під головуванням міського голови Володимира Тірона відбулася заключна сесія 2023 року - 55-а сесія. Присутні були 22 депутата з 26. На розгляд депутатів було внесено 42 питання.

Серед розглянутих питань були питання щодо продовження дії програм, спрямованих на забезпечення життєдіяльності установ та організацій громади, зокрема підтримка ЗСУ, Поліції, ДСНС, соціальний захист, медицина та інші.

Основним питанням сесії стало прийняття бюджету громади на 2024 рік. Після попереднього опрацювання цього питання відповідними комісіями на розгляд сесії були винесені наступні показники бюджету: доходи та видатки на рівні 197,4 млн грн. Бюджет громади розподілився наступним чином: освіта, культура, спорт – видатки близько 130,5 млн грн, підтримка благоустрою населених пунктів громади - 11,3 млн грн, сфера соціального захисту 10,8 млн грн, підтримка дорожньої інфраструктури громади – 5,0 млн грн, медична галузь 2,9 млн грн та інші видатки. Також на підтримку ЗСУ та інших сил оборони до резервного фонду громади було закладено більше 3 млн грн. Під час сесії було обговорено, що в разі перевиконання показників бюджету громади вільні кошти будуть направлятися на підтримку наших захисників.

Також на сесії були розглянуті і інші питання, що стосуються діяльності громади в наступному році та блок земельних питань, включаючи звернення щодо встановлення меж земельних ділянок, передачу земельних ділянок у власність та оренду.

Загалом сесія тривала близько 2 годин. За підсумками сесії міський голова подякував присутнім депутатам за плідну та конструктивну працю.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень