Кам’янська міська територіальна громада
Черкаський район, Черкаської області
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Міський голова Володимир ТІрон - коротко про рік, що минає

Дата: 29.12.2023 11:46
Кількість переглядів: 188

 

 

Ось і завершується 2023 рік. Це був рік випробувань та нових викликів. Я хотів би підвести невеликий підсумок того, що було зроблено в нашій громаді протягом цього року.

Наведу вам кілька цифр.

3️⃣7️⃣ мільйонів гривень з бюджету громади виділили на військові потреби, серед них: субвенції військовим частинам, закупівля дронів, рацій, тепровізорів, РЕБів, запасних частин для автомобілів, інструментів, генераторів та інше. Кошти виділялися відповідно до запитів від захисників.

3️⃣8️⃣8️⃣ тисяч гривень було спрямовано на підтримку волонтерського руху.

3️⃣6️⃣9️⃣ тисяч гривень було зібрано із заробітних плат працівників бюджетних установ виконавчого комітету Кам’янської міської ради, за рахунок яких також здійснювалася підтримка захисників.

5️⃣0️⃣0️⃣ тисяч гривень було зібрано на благодійних заходах організованих працівниками нашої громади. За ці кошти куплялося необхідне обладнання, допомагали волонтерам, захисникам та їхнім родинам у їхніх запитах.

Хоча це може здатися недостатнім для перемоги над ворогом, ми максимально використовували наші можливості для підтримки захисників.

1️⃣ , 5️⃣ млн. грн власних коштів бюджету було витрачено на обладнання та ремонт укриттів у освітніх закладах громади.

Близько 2️⃣0️⃣ млн. грн було залучено від Міжнародного надзвичайного фонду допомоги дітям при Організації Об'єднаних Націй (ЮНІСЕФ) на ремонт укриття в Кам’янському ліцеї №1.

Близько 8️⃣ млн. грн було витрачено на заміну системи опалення у Кам’янському ліцеї №1. Безпека і комфорт дітей це найголовніше.

Більше 1️⃣8️⃣ млн. грн було виділено на підтримку охорони здоров’я у нашій громаді. Зокрема було придбано новий рентген апарат, а також проведено заміну покрівлі над терапевтичним корпусом.

Заключним викликом року стало формування бюджету на наступний рік. Оскільки суми ПДФО, що надходили до бюджету із заробітних плат силових структур за рішенням уряду у нас та інших громадах було вилучено до державного бюджету. Нам довелося ретельно розподілити бюджет, щоб забезпечити функціонування всіх закладів у громаді та, звісно ж, надавати допомогу нашим захисникам.

3️⃣ мільйони гривень вже закладено на підтримку Збройних Сил України, але ми продовжуватимемо працювати над виконанням бюджету та направляти додаткові кошти на допомогу захисникам.

✅Бажаю всім нам у наступному році перемог, перемог і ще раз перемог. Нехай всі наші захисники повернуться живими і неушкодженими. Єдність в нашій країні, області, районі та громаді на користь одного – ПЕРЕМОГИ🇺🇦.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень