Кам’янська міська територіальна громада
Черкаський район, Черкаської області
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

З Новим 2024 роком!

Дата: 01.01.2024 00:35
Кількість переглядів: 121

 

Фото без опису

Вітаємо з Новим роком! Нехай минулий рік забере всі труднощі та смутки, а наступний буде сповнений миру та спокою, досягнень та процвітання, достатку та любові, а саме головне здоров'я рідних та близький! Кожен новий рік – це нова сторінка життя. Бажаємо, щоб вона була наповнена різноманіттям фарб, яскравими подіями та захоплюючими пригодами.

У новорічну ніч кожен з нас загадував бажання, а головне з них – мир на нашій землі. Ми вдячні нашим захисникам та захисницям за їхні зусилля та героїчні вчинки, які дозволяють нам зустрічати Новий рік під українським прапором. Пам’ятаємо наших Героїв, що віддали свої життя захищаючи свої родини, міста та села, батьківщину від російських окупантів.

Висловлюємо подяку всім, хто продовжує підтримувати економічні та продовольчі фронти країни, та всім, хто невтомно допомагає нашим захисникам та співвітчизникам. Ваша невтомна праця є світлом надії в ці темні часи.

Бажаємо Перемоги і Миру, міцного здоров'я та безмежного особистого щастя, родинного затишку, життєвих гараздів та матеріального достатку, бадьорого настрою і творчої наснаги, прихильності людської долі та Божого благословення!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень