Кам’янська міська територіальна громада
Черкаський район, Черкаської області
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Проведено спільний інформаційний захід

Дата: 19.01.2024 14:39
Кількість переглядів: 110

 

 

Фото без описуСпільно з ГО «Черкаський правозахисний центр», Службою у справах дітей Виконавчого комітету Кам’янської міської ради продовжуємо співпрацю з метою максимальною обізнаністю наших клієнтів про послуги служби зайнятості, «Правового захисту» та «Патронат над дитиною».

17 січня в приміщенні Кам’янського відділу ЧФ ЧОЦЗ у ході проведення інформаційного заходу

Спеціаліст служби у справах дітей Олена КІЯН розповіла присутнім про порядок створення та діяльність сім’ї патронатного вихователя, хто може бути патронатним вихователем.

Патронат над дитиною – це тимчасовий догляд, виховання та реабілітація дитини в сім’ї патронатного вихователя на період подолання дитиною, її батьками або іншими законними представниками складних життєвих обставин.

Юрист Ігор СОЛОВЕЙ ознайомив присутніх з роботою мобільного застосунку «Дія» та порталом електронних послуг ПФУ. Всім бажаючим допоміг у створенні застосунку «Дія» на власних гаджетах та надав індивідуальні правові консультації.

Керівник місцевої служби зайнятості Тетяна ДАНИЛЕНКО , кар’єрний радник Оксана КОРЕЦЬКА ознайомили присутніх з актуальними вакансіями, розповіли про активні програми служби зайнятості для безробітних та переваги легальної зайнятості.

Враховуючи те, як активно присутні ставили свої питання  фахівцям згідно піднятих тем,  вказує про необхідну важливість проведення подібних заходів, зглядаючи на їхню невідворотну актуальність в українському сьогоденні.

Отримавши такий потужний фідбек, ми вже плануємо подібні заходи на майбутнє.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень