Кам’янська міська територіальна громада
Черкаський район, Черкаської області
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

В єдності наша сила!

Дата: 22.01.2024 16:57
Кількість переглядів: 129

 

 

 

Коли ми об'єднуємося, тоді ми стаємо сильнішими; коли ми сильні, ми непереможні. Рівно 105 років тому українці об'єдналися, підписавши Акт злуки українських земель, створивши єдину соборну Україну. Після здобуття незалежності у 1991 році День Соборності України став одним із найголовніших днів для нашої держави, адже це показує, що ми єдині. Ми прагнемо жити у своїй країні на своїй землі у мирі.

Сьогодні наша держава зіткнулася із великим випробуванням, ворог хоче розділити та поневолити нас. Але у ворога нічого не вийде. Усі ми пам'ятаємо 24 лютого 2022 року, тоді вся країна встала і об'єдналася у боротьбі проти ворога, тоді ми вистояли. Минуло майже два роки, ми все ще воюємо, ми об'єднані та продовжуємо боротьбу.

Рівно два роки тому між Кам'янською міською територіальною громадою та Олександрівською селищною територіальною громадою було підписано Меморандум про дружбу, символічно об'єднавши дві громади, дві області. У другу річницю підписання Меморандуму відбувся спільний захід покладання квітів до пам'ятника Героям Небесної Сотні та стели «Ваш подвиг назавжди у наших серцях» полеглим кам’янчанам, що ціною власного життя виборюють нашу свободу та незалежність. На заході були присутні: заступник голови Черкаської РВА – Микола Турик, голова Кіровоградської РВА - Віталій Пастушенко, голова Кам’янської громади — Володимир Тірон, голова Олександрівської громади - Олександр Безпечний та представники Чигиринської міської територіальної громади.

Після покладання квітів у приміщенні дитячої музичної школи відбувся благодійний захід на підтримку захисників під назвою «105 - років Соборності». На заході виступали творчі колективи Кам’янської та Олександрівської громад.

Пам’ятаймо, разом ми сильні. Разом до Перемоги!

 

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень