Кам’янська міська територіальна громада
Черкаський район, Черкаської області
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Увага безкоштовне навчання для ветеранів, учасників АТО або членів їх сімей, які зацікавлені у розвитку власної справи та потребують необхідних знань, навичок і практичної підтримки для їхнього підприємницького розвитку!

Дата: 23.01.2024 15:51
Кількість переглядів: 92

 

 

Фото без описуЧеркаська обласна військова адміністрація спільно з установою “Черкаська агенція регіонального розвитку” запускає програму “Школа грантової майстерності для ветеранів та учасників АТО”. Основною метою програми є залучення ветеранів, учасників АТО або члені їх сімей, які зацікавлені у розвитку власної справи та потребують необхідних знань, навичок і практичної підтримки для їхнього підприємницького розвитку.

Учасники отримають навички, як визначити та перетворити свою ідею у підприємницький проєкт, вміння писати та презентувати бізнес-план, вивчать методи залучення фінансування для відкриття бізнесу, а також отримають інформацію щодо актуальних грантових можливостей. Крім того, учасникам буде представлено інноваційні підходи та методи з ефективного просування їхньої бізнес-ідеї.

Для цього потрібно до 26.01.2024 звернутися з реєстрацією до сектору інвестицій, економічного розвитку та туризму Кам’янської міської ради, Будинок Рад, 2 поверх, каб. 206 .


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень