Кам’янська міська територіальна громада
Черкаський район, Черкаської області
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Кам’янська громада попрощалася з земляком

Дата: 24.01.2024 15:05
Кількість переглядів: 143

 

Фото без опису

24 січня мешканці Кам’янської громади вшанували пам'ять земляка, захисника та солдата – Олександра Сергійовича Рибалка, народженого у 1982 році. Серце Олександра не витримало.

Олександр Рибалко брав участь у захисті нашої країни від російських окупантів з лютого 2022 року, отримав поранення внаслідок обстрілу артилерійського розрахунку біля населеного пункту Карлівка. Після лікування він повернувся до лав Збройних Сил України. У квітні 2023 року, звільнившись у запас з сімейних причин, він завжди залишався думками зі своїми побратимами, включаючи тих, хто втратив життя. Він говорив: "Як це може закінчитися війна без мене?"

Рідні, близькі, мешканці Кам’янської громади та керівництво громади створили живий коридор, щоб провести Героя в останню путь. Олександра Рибалко завжди будемо пам'ятати, як патріота своєї країни, який з гідністю захищав її. Нехай його душа спочиває в мирі. Поховали захисника на центральному кладовищі.

Від імені Кам’янської міської ради, виконавчого комітету та керівництва громади висловлюємо щирі співчуття рідним та близьким загиблого. Герої не вмирають! Світла пам’ять захиснику України!

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень