Кам’янська міська територіальна громада
Черкаський район, Черкаської області
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Фонд державного майна України формує кадровий резерв

Дата: 25.01.2024 11:30
Кількість переглядів: 104

 

 

Фото без опису

Фонд державного майна України (далі – Фонд) ініціював створення власної системи Кадрового резерву для підбору персоналу на керівні посади державних підприємств та товариств різних форм власності. Головною метою цієї ініціативи є надання доступу усім охочим до кар’єрних можливостей у державному секторі.

Впровадження системи Кадрового резерву має на меті забезпечити прозорість, конкурентний відбір та професійне оцінювання кандидатів. Ця система також гарантує безперебійну роботу підприємств у випадку звільнення або відставки поточного директора. За допомогою Кадрового резерву можна формувати команду досвідчених та компетентних спеціалістів, які можуть бути призначені на ключові посади в управлінні компаніями, знаходяться у державній власності, забезпечуючи тим самим високу якість управління та досягнення стратегічних цілей держави.

Система Кадрового резерву має численні переваги. По-перше, вона дозволяє провести конкурентний відбір кандидатів на керівні посади, гарантуючи включення до резерву лише найкращих фахівців з достатнім рівнем професійних знань, досвіду та лідерських якостей. Прозорість та об’єктивність відбору сприяють уникненню корупційних схем і політичного впливу на призначення, забезпечуючи більш прозоре та ефективне державне управління та підвищуючи довіру громадськості до державного сектору.

Фонд створив зручну у користуванні систему. Усі охочі можуть долучитись до Кадрового резерву або переглянути актуальні вакансії, відвідавши електронний ресурс: https://hr.spfu.gov.ua/.

Користувачі системи, які вирішили стати претендентами на посади, повинні пройти чотири прості кроки: подати анкету, пройти ідентифікацію, оцінювання та включення до резерву. Інструкція для заповнення анкети з покроковим описом розміщена за посиланням: https://hr.spfu.gov.ua/instruction.

Отже, створений Фондом Кадровий резерв - це ефективний інструмент для усього державного механізму, який потребує належної інформаційної підтримки з боку усього державного апарату, державних органів та обласних адміністрацій.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень