Кам’янська міська територіальна громада
Черкаський район, Черкаської області
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Відбулася 56 сесія Кам’янської міської ради

Дата: 02.02.2024 15:30
Кількість переглядів: 129

Фото без опису

 

 

02 лютого в залі засідань Будинку рад під головуванням міського голови Володимира Тірона відбулася 56-а сесія. Присутні були 22 депутата з 26. На розгляд депутатів було внесено 48 питань.

Серед розглянутих питань були внесені зміни та затверджені Програми спрямовані на забезпечення благоустрою, соціального захисту, спорту, фінансування громадських робіт та використання природних ресурсів.

Також на сесії було розглянуто питання бюджету громади, в якому було розподілено залишок коштів минулого року на покриття захищених статей видатків громади. Депутатським корпусом було виділено 1440 тис грн на військові потреби, згідно звернень від наших захисників.

Депутатами було розглянуто 3 питання з перейменування вулиць та провулків в м. Кам’янка та с. Грушківка. Позитивно проголосовано за 2 рішення.

Розглянуто блок земельних питань, включаючи звернення щодо встановлення меж земельних ділянок, передачу земельних ділянок у власність та оренду. Під час розгляду земельних питань серед депутатів виникла дискусія по деяким питанням, яке завершилося прийняттям зваженого рішення, що збільшить надходження до бюджету громади.

Загалом сесія тривала більше 3 годин. За підсумками сесії міський голова подякував присутнім депутатам за їхню плідну та конструктивну працю.

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень