Кам’янська міська територіальна громада
Черкаський район, Черкаської області
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

До уваги внутрішньо переміщених осіб, які мешкають на території Кам’янської громади!

Дата: 06.02.2024 15:16
Кількість переглядів: 118

 

Фото без опису

14 лютого (середа) до нашої громади завітає моніторингова місія ООН (Міжнародна організація з міграції) з метою проведення зустрічей із всіма тими, хто отримав гуманітарну допомогу у вигляді постільної білизни, кухонних наборів, стільців, матраців та ліхтариків.

Запрошуємо всіх, хто має змогу, приєднатися до цих зустрічей, оскільки це чудова нагода поділитися своїми враженнями від отриманої допомоги та та повідомити про Ваші додаткові особисті потреби. Це дозволить працівникам МОМ зафіксувати їх і подальшому надати необхідну допомогу.

Розклад зустрічей:

  • О 10:00 в м. Кам’янка за адресою вул. Героїв Майдану, 37, кабінет 101 - для внутрішньо переміщених осіб, зареєстрованих в м. Кам’янка, селах Грушківка, Юрчиха, Тимошівка, Лебедівка, Вербівка, Лузанівка.
  • О 12:00 в с. Косарі в приміщенні сільської ради - для внутрішньо переміщених осіб, зареєстрованих в с. Косарі.
  • О 14:00 в с. Баландине в приміщенні сільської ради - для внутрішньо переміщених осіб, зареєстрованих в с. Баландине та с. Коханівка.
  • О 15:30 в с. Радиванівка в приміщенні сільського будинку культури - для внутрішньо переміщених осіб, зареєстрованих в селах Радиванівка, Телепине, Катеринівка.

Запрошуємо долучитися до цих зустрічей!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень