Кам’янська міська територіальна громада
Черкаський район, Черкаської області
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Продовжується облаштування центру тимчасового перебування для внутрішньо переміщених осіб.

Дата: 07.02.2024 11:27
Кількість переглядів: 87

 

Фото без опису

 

Ремонт внутрішніх приміщень старшої ланки школи № 3 завершено. Як раніше повідомлялося, це приміщення переобладнується для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб.

Завдяки підтримці Черкаської районної державної адміністрації, зокрема заступника голови Черкаської РДА Миколи Турика, та допомоги Черкаської обласної організації товариства Червоного Хреста України, наша громада отримала чергову партію допомоги для центру тимчасового перебування внутрішньо переміщених осіб.

Громада отримала важливу допомогу від товариства Червоного Хреста, яка включає в себе холодильники, електрочайники, мікрохвильовки, пральні машини, електроплити, столи, стільці та генератор на 6 кВт. Згідно попередніх домовленостей, для центру також планується виділити шафи, тумбочки, ліжка та комплекти постійної білизни. Це обладнання значно полегшить умови проживання внутрішньо переміщених осіб.

Даний заклад переобладнується за власний кошт, на що вже було витрачено більше 2 млн грн. Ці витрати охоплюють ремонт системи опалення, заміну вікон та дверей, будівництво санвузла, прокладання каналізації, облаштування міжкімнатних перегородок, ремонт новостворених кімнат, встановлення дверей, оновлення електричної мережі та інші роботи.

Після повного переобладнання та комплектації центр буде готовий прийняти близько 50 внутрішньо переміщених осіб. Ми щиро вдячні нашим партнерам та всім, хто брав участь у цьому проєкті, за їхню потужну підтримку, допомогу, розуміння та чутливість до проблем внутрішньо переміщених осіб!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень