Кам’янська міська територіальна громада
Черкаський район, Черкаської області
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

15 лютого – День вшанування учасників бойових дій на території інших держав та 35-та річниця виведення військ з Афганістану

Дата: 15.02.2024 12:16
Кількість переглядів: 69

 

 

Фото без описуЗ кожним роком історія афганської війни віддаляється від нас, але вона залишила слід в серцях тих, хто пройшов через те "пекло". Це був період випробувань, який змінив життя тисяч українців. Переглядаючи минуле, ми розуміємо, як важливо вшановувати мужність і вірність тих, хто переніс тягар війни.

З самого початку війни на сході України та після повномасштабного вторгнення російських окупантів, "афганці" та ветерани інших конфліктів показали свою мужність для захисту рідної землі від російських загарбників. Сьогодні вони стоять на передовій, знищуючи московських окупантів, волонтерять,  а старші ветерани, у військових академіях, передають свій досвід новому поколінню захисників України.

Ваша роль надзвичайно важлива, оскільки ви як ніхто інший знаєте ціну війни і миру. Ви усвідомлюєте свою відповідальність за майбутнє, за те, щоб ніколи не забувати подвиги тих, хто стояв на захисті нашої країни.

Слава Героям, які випробували на собі пекло війни в афганському вогні та на рубежах оборони України! Нехай вони завжди будуть в наших серцях. Нехай ми не забудемо їхні жертви та приклади справжньої відданості своєму народу.

Слава Україні!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень