Кам’янська міська територіальна громада
Черкаський район, Черкаської області
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ДЕНЬ ВШАНУВАННЯ ГЕРОЇВ НЕБЕСНОЇ СОТНІ

Дата: 20.02.2024 12:58
Кількість переглядів: 60

 

 

Фото без опису

Сьогодні ми вшановуємо День пам’яті Героїв Небесної Сотні – тих, чиї дії та жертви під час Революції Гідності не лише змінили обличчя нашої держави, але й залишили невиразні, але глибокі сліди в серцях кожного з нас.

Десята річниця Дня Героїв Небесної Сотні є для нас нагадуванням про величезну ціну свободи та майбутнього нашої країни. Сьогодні ми маємо віддаємо шану тим, хто пожертвував своїм життям заради нашого спільного майбутнього.

Спогади про героїчний вчинок Небесної Сотні не втрачають свого значення з плином часу. Важливо пам'ятати про їхню самопожертву та відданість не лише в цей день, але й завжди.

Наша мета – мир, спокій, та краще майбутнє для нашої держави. Спільно ми прагнемо до міцної та квітучої України, яка гідно стоїть на світовій арені. Ми вшановуємо Героїв, які віддали все заради нашої свободи, надії та майбутнього.

На знак вшанування пам’яті Героя України, Героя Небесної Сотні – Максима Горошишина, керівництво громади, староста с. Грушківка віддали шану та поклали квіти на його могилу.

Фото без опису

Нехай повага та пам'ять до Героїв Небесної Сотні завжди залишається в наших серцях. Герої не вмирають, доки живе пам'ять про них.

Фото без опису

Слава Героям Небесної Сотні! Слава Україні!

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень