Кам’янська міська територіальна громада
Черкаський район, Черкаської області
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

У Камʼянському відділі Черкаської філії Черкаського обласного центру зайнятості  провели та організували заходи, спрямовані на допомогу вимушено переміщеним громадянам.

Дата: 22.02.2024 14:10
Кількість переглядів: 75

 

 

Фото без описуУ рамках Всеукраїнської програми ментального здоров’я “Ти як?” , відбувся тренінг «Ментальне здоровʼя: як не «розсипатись» під час війни».

Модератором заходу стала практична психологиня  КУ "ЦНСП Кам'янської міської ради" Аліна ПОПОВА.

Учасники заходу з цікавістю виконували завдання, які дозволили зрозуміти,  що допомагає підтримувати стійкість та оптимізм у важкі часи. Також здобули необхідні знання та навички для подолання стресу та негативних емоцій.

По настрою аудиторії було примітно, що учасники  залишилися задоволені  вправами і були вдячні за цікаву зустріч та інформацію.

Не менш важливою для клієнтів служби зайнятості була зустріч  з юристом ГО «Черкаський правозахисний центр» Ігорем СОЛОВЕЙ.  Він ознайомив присутніх з порталом електронних послуг ПФУ. Розповів як зареєструватися на порталі та допоміг це зробити на власних гаджетах охочих. Надав  індивідуальні правові консультації.

Ці ініціативи демонструють важливість підтримки та розвитку учасників спільноти в складних умовах.

Наш ресурс - це наша зброя у боротьбі з викликами сьогодення, і ми продовжуємо працювати над  підтримкою наших клієнтів.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень