Кам’янська міська територіальна громада
Черкаський район, Черкаської області
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Ми пам'ятаємо

Дата: 24.02.2024 09:00
Кількість переглядів: 75

 

 

Фото без описуСьогодні минає друга річниця від початку повномасштабного вторгнення російських окупантів в Україну. Протягом цих двох років наші серця наповнені скорботою, а в пам’яті закарбувалися страшні події, що вразили нашу країну. Цей час – період болю, випробувань та мужної боротьби. Ми втрачали не лише території та міста, але й найцінніше – невинні життя українських синів і дочок.

Пам'ятаємо кожного загиблого захисника і захисницю, які з нами завжди – в серцях та душах тих, хто вірить у справедливість та незалежність. Серце нестримно кровоточить від спогадів про тих, хто вже не повернеться, хто поклав своє життя захищаючи країну від російських окупантів.

Нехай їхні подвиги стануть прикладом героїзму і пам'яттю про те, що ми, український народ, несемо відповідальність за свою свободу. Ми впевнені, що кожна крапля пролитої крові оберігає нас від поневолення та стає невичерпним джерелом сили для подальшої боротьби за нашу свободу.

Віримо в нашу країну, в наш народ, і в цю важку годину ми об'єднані в бажанні захистити нашу свободу та незалежність. Україна вистоїть, бо ми маємо силу долати будь-які перешкоди. Наша дорога до свободи може бути важкою, але ми ніколи не здамося.

З пам'яттю про тих, хто віддав своє життя за незалежність, з обіцянкою подолати цей темний етап у нашій історії, ми стоїмо разом, об'єднані волею та рішучістю. Ми переможемо, бо наша правда сильніша за будь-яку брехню, а наша воля – непорушна.

 

Слава Україні!

https://youtu.be/skjPb7n27gc


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень