Кам’янська міська територіальна громада
Черкаський район, Черкаської області
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Вшанували пам’ять полеглих Героїв…

Дата: 23.02.2024 15:45
Кількість переглядів: 104

 

 

Напередодні Другої річниці від початку повномасштабного вторгнення російської федерації в Україну у Кам'янському ліцеї №1 було відкрито експозицію, присвячену полеглим захисникам - колишнім випускникам школи. Експозиція розташована в оновленому музейному класі школи і має назву "Герої російсько-української війни серед випускників школи". Відкриття цієї експозиції є невід'ємною частиною національно-патріотичного виховання для учнів закладу, адже це є прикладом героїзму та любові до батьківщини, які потрібно виховувати змалку.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Саме в юному віці закладаються основи любові до батьківщини. Учасникам заходу було представлено фотографії та життєві історії полеглих випускників, біографічну інформацію та інше. Після заходу відбулося покладання квітів до Стели героїв «Ваш подвиг навіки в наших серцях», на якій розміщені фотографії всіх полеглих захисників громади.

Ми пам'ятаємо їхній подвиг у боротьбі за незалежність нашої держави та висловлюємо вдячність за те, що ми маємо змогу жити в Україні, говорити українською та бути вільними.

Боротьба ще триває, та ми віримо в перемогу над ворогом.

Слава Україні!

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень