Кам’янська міська територіальна громада
Черкаський район, Черкаської області
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ПОВІДОМЛЕННЯ ПРО ПОЧАТОК ПРОЦЕДУРИ РОЗГЛЯДУ ТА ВРАХУВАННЯ ПРОПОЗИЦІЙ ГРОМАДСЬКОСТІ У ПРОЕКТІ ДЕТАЛЬНОГО ПЛАНУ ТЕРИТОРІЇ  ЯКА ЗНАХОДИТЬСЯ ЗА МЕЖАМИ С. ЮРЧИХА 

Дата: 18.03.2024 15:50
Кількість переглядів: 35

 

 

 

«Детальний план території обмеженого земельними ділянками  сільськогосподарського призначення приватної власності, постійного користування та землями комунальної власності в адміністративних межах Кам’янської міської територіальної громади, за межами населеного пункту села Юрчиха  Черкаського району, Черкаської області під будівництво сонячної електростанції»

 

Головна мета детального плану території – визначення функціонального призначення, режиму та параметрів території проектування. Територія, яка проектується детальним планом, знаходиться за межами с. Юрчиха.

Земельна ділянка, що проектується для будівництва належать до земель промисловості.

 

Проектом ДПТ передбачається будівництво сонячної електростанції. Замовником детального плану території виступає Кам’янська міська рада.

 

З матеріалами проекту детального плану території земельної ділянки в адміністративних межах Кам’янської міської ради Кам’янського району Черкаської області можна ознайомитись в кабінеті міської ради № 208 за адресою: 20801 м. Кам’янка Черкаського району, вул. Героїв майдану, 37. 

 

Відповідальний за організацію розгляду пропозицій до ДПТ -  завідувач сектору містобудування та архітектури виконавчого комітету міської ради Ткаченко Олександр Миколайович.

 

Подання та прийом пропозицій здійснюється протягом одного місяця з дня оприлюднення повідомлення.

Фото без опису

Презентація проекту детального плану території  земельної ділянки  в адміністративних межах Кам’янської міської ради Кам’янського району Черкаської області за межами с. Юрчиха  відбудеться  18.04.2024 р. об 11.00 в залі засідань Будинку Рад  по вул. Героїв Майдану, 37 в м. Кам’янка.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень