Кам’янська міська територіальна громада
Черкаський район, Черкаської області
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Голова громади відзвітувався за свою роботу у 2023 році

Дата: 25.03.2024 16:28
Кількість переглядів: 93

 

 

Фото без опису

У п'ятницю, 22 березня о 14:00 в актовому залі дитячої музичної школи відбувся звіт міського голови Володимира Івановича Тірона про роботу Кам'янської міської територіальної громади у 2023 році, згідно з вимогами Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні". Під час звіту Володимир Тірон зазначив декілька ключових моментів:

  • Попри виклики, що приніс 2023 рік через збройну агресію з боку російської федерації, наша громада забезпечила стабільне функціонування комунальних підприємств, соціальних та медичних закладів, а також провела роботи з благоустрою та підтримувала сил оборони.
  • Було виділено 42 763 200 гривень на витрати, пов'язані з війною, зокрема на закупівлю обладнання, фінансову підтримку військових частин та надання субвенцій деокупованій Херсонщині.
  • Майже половина бюджету була спрямована на освіту, зокрема на облаштування укриттів та ремонти освітніх закладів. Великим досягненням стало облаштування нового харчоблоку у ліцеї №2 та реконструкція укриття та системи опалення у ліцеї №1.
  • У сфері медицини було придбано нове обладнання та проведено капітальний ремонт лікувального корпусу.
  • У житлово-комунальному господарстві було проведено ремонти доріг та тротуарів, а також закуплено необхідну комунальну техніку для покращення інфраструктури громади.
  • Соціальний захист жителів був однією з пріоритетних задач, забезпечено надання допомоги вразливим категоріям населення.
  • Міський голова підкреслив необхідність подальших заходів у підтримці сил оборони та функціонуванні громади у 2024 році.

Звіт тривав майже дві години та був проведений у формі діалогу між владою та громадою, де кожен міг висловити свої думки та пропозиції.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень