Кам’янська міська територіальна громада
Черкаський район, Черкаської області
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Пройшла зустріч з родинами полеглих захисників: спільна пам'ять, спільні кроки вперед

Дата: 28.03.2024 16:18
Кількість переглядів: 125

 

Фото без опису

Нікого з нас не готували до війни. Та коли війна прийшла в нашу країну, ми опинилися в одному човні, шукаючи способи вижити та рухатися далі.

Сьогодні в Будинку рад відбулася зустріч, що стала важливим кроком у вшануванні пам'яті полеглих захисників. Керівництво громади разом з родинами загиблих зібралися, щоб обговорити та спільно вирішити питання, пов'язані з вшануванням пам’яті полеглих та підтримкою сімей загиблих героїв.

Міський голова Володимир Тірон та заступник міського голови Олександр Потапенко провели зустріч у форматі відкритого діалогу, де кожен присутній міг висловити свої думки, запропонувати ідеї та поділитися почуттями. Головними темами обговорення стали питання розміщення портретів загиблих на стелі "Ваш подвиг навіки в наших серцях", встановлення меморіальних табличок загиблим воїнам на будинках, де вони проживали, а також покращення благоустрою на центральному кладовищі, де знаходиться «Алея Героїв».

Усі підняті питання були ретельно обговорені, а кожному з присутніх були надані відповіді та знайдені спільні рішення. Важливо зазначити, що в ході цієї зустрічі було зрозуміло: вшанування пам'яті наших героїв не лише обов'язок перед минулим, але і важлива місія для майбутнього

Важливим аспектом цієї зустрічі було не лише прийняття конкретних рішень, але й саме спілкування з родинами та підтримка тих, хто втратив своїх близьких. Такі зустрічі нагадують нам про важливість того, щоб пам'ять про героїв не зникала, а ставала джерелом нашої сили та мужності у будь-яких обставинах.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень