Кам’янська міська територіальна громада
Черкаський район, Черкаської області
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Відійшов у вічність депутат Кам'янської міської ради - Тамко Костянтин Миколайович

Дата: 31.03.2024 10:58
Кількість переглядів: 176

 

Фото без опису

З великим сумом сповіщаємо про передчасну смерть Головного лікаря КНП "Кам'янської багатопрофільної лікарні", депутата Кам'янської міської ради XIII скликання - Тамка Костянтина Миколайовича. Костянтин Миколайович відійшов у вічність 30 березня після боротьби з тяжкою хворобою.

Його раптовий відхід залишив глибокий слід у серцях тих, хто знав його як людину та керівника. Костянтин Миколайович був не лише багаторічним очільником медичного закладу, але й активним членом громадського життя. Як депутат міської ради, а також колишній депутат Кам’янської районної ради, він завжди був на передній лінії боротьби, вносячи значний внесок у розвиток медичної галузі громади та соціального благополуччя.

Завдяки його професійному підходу та безмежній готовності допомагати іншим, він заслужив повагу та визнання серед колег, пацієнтів та усієї громадськості. Він завжди ставив інтереси людей на перше місце, даруючи їм свої знання, досвід та підтримку у найважчі моменти.

Від імені депутатського корпусу та виконавчого комітету Кам’янської міської ради висловлюємо щирі співчуття рідним, близьким, колегам та всім, хто переживає цю важку втрату. Нехай пам'ять про Тамка Костянтина Миколайовича буде назавжди в наших серцях. Хай земля буде йому пухом.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень