Кам’янська міська територіальна громада
Черкаський район, Черкаської області
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Міський голова Володимир Тірон взяв участь у засіданні Асоціації Міст України

Дата: 02.04.2024 12:11
Кількість переглядів: 108

 

Фото без опису

 

1 квітня у місті Києві відбулося чергове засідання Асоціації Міст України, на якому взяв участь Володимир Тірон, який представляє Черкаську область у складі правління асоціації. Протягом засідання розглядалося низка актуальних питань, серед яких міський голова виділив наступні:

По-перше, було обговорено звернення депутата Верховної Ради Юрченка О. М. щодо необхідності будівництва фортифікаційних споруд на прифронтових територіях України. Важливим аспектом обговорення була присутність самого депутата, який є активним військовослужбовцем однієї з бригад, що захищає країну на сході. Ця дискусія показала важливість вдосконалення системи оборони та підтримки Збройних Сил.

По-друге, була розглянута та затверджена концепція відновлення місцевого самоврядування в Україні відповідно до положень Європейської Хартії Місцевого Самоврядування. Звернуто увагу на поступове обмеження повноважень органів місцевого самоврядування та переслідування міських голів за їхні принципові позиції. Важливо, щоб місцеві органи мали достатні ресурси для вирішення питань на місцях, зокрема, надання допомоги фронту та забезпечення життєдіяльності у громадах.

Члени асоціації сподіваються, що влада уважно вислухає їхні пропозиції та прийме необхідні рішення, спрямовані на покращення надання допомоги Збройним Силам та забезпечення Перемоги.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень