Кам’янська міська територіальна громада
Черкаський район, Черкаської області
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Відбулося засідання опікунської ради

Дата: 05.04.2024 15:21
Кількість переглядів: 120

 

 

Фото без опису

4 квітня в новому складі розпочала діяльність опікунська рада при виконавчому комітету Кам’янської міської ради, до якої входять представники виконавчого комітету, закладу охорони здоров’я та соціальної сфери. Опікунська рада є консультативно-дорадчим органом, який створений з метою надання допомоги виконавчому комітету Кам’янської міської ради у здійсненні ним функцій як органу опіки та піклування при вирішенні питань забезпечення прав повнолітніх недієздатних осіб та осіб, цивільна дієздатність яких обмежена, які потребують опіки та піклування. Одним з головних завдань ради  є попередній розгляд та надання відповідних рекомендацій і висновків з питань, віднесених до її компетенції, для прийняття відповідних рішень виконавчим комітетом Кам’янської міської ради, як органом опіки та піклування.

Під головуванням заступника міського голови Потапенка Олександра Петровича проведено перше організаційне засіданні та затверджений план роботи на 2024 рік, також розглядалися питання щодо:

  • розгляду заяв громадян про доцільність призначення їх опікуном/піклувальником над недієздатною особою / особою цивільна дієздатність якої обмежена;
  • організації звітування у 2024 році опікунів (піклування) про діяльність щодо забезпечення прав та інтересів дорослих недієздатних осіб/ осіб цивільна дієздатність яких обмежена за підсумками 2023 року.

Допомогу з питань, що входять до компетенції опікунської ради можна отримати за адресою м. Кам’янка, вул. Героїв Майдану, 37, каб №102, або за номером телефону – (04732)-6-01-04.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень