Кам’янська міська територіальна громада
Черкаський район, Черкаської області
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Які витрати покриваються роботодавцям за облаштування робочих місць при працевлаштуванні осіб з інвалідністю?

Дата: 17.04.2024 12:18
Кількість переглядів: 38

 

 

Нагадуємо, що 29 серпня 2023 року набрала чинності постанова Кабінету Міністрів України від 22 серпня 2023 року № 893, якою затверджено Порядок надання роботодавцям компенсації фактичних витрат за облаштування робочих місць працевлаштованих осіб з інвалідністю.

Компенсація фактичних витрат за облаштування робочого місця — відшкодування роботодавцю  витрат за облаштування робочого місця працевлаштованої особи з інвалідністю І або ІІ групи, яка є застрахованою особою.

Перелік допоміжних засобів для облаштування робочого місця працевлаштованої особи з інвалідністю визначений в додатку 1 до зазначеного Порядку. А це:

  • меблі та фурнітура для робочих місць
  • допоміжні засоби для: фіксації, діставання і захоплення предметів на робочих місцях; для захисту здоров’я і безпеки на робочих місцях; для навчання управлінню пристроями введення та поводженню із засобами і товарами; для діяльності та участі, пов’язаних із особистими мобільністю і пересуванням
  • комп’ютери і термінали
  • офісне програмне забезпечення і промислове програмне забезпечення
  • - інше.

За більш детальною інформацією звертайтеся до Камʼянського відділі Черкаської філії Черкаського обласного центру зайнятості за адресою: м. Камʼянка , Захисників України, 37 або за телефоном    0 (99) 252 80 24

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень