Кам’янська міська територіальна громада
Черкаський район, Черкаської області
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ВІДКРИЛИ МЕМОРІАЛЬНИЙ СТЕНД ПОЛЕГЛОМУ ЗАХИСНИКУ

Дата: 18.04.2024 14:53
Кількість переглядів: 49

 

 

У селі Лебедівка сьогодні, 18 квітня, відбулося відкриття меморіального стенду на честь Михайла Івановича Волощенка, відданого сина України та відважного захисника.

Фото без опису

Михайло Волощенко, наш земляк і мешканець села Лебедівка, загинув 14 квітня 2023 року, виконуючи бойове завдання у Луганській області, у районі селища Червонопопівка Сєвєродонецького району. Він виявив мужність та відданість, служачи у складі десантно-штурмових військ ЗСУ на посаді механіка-водія роти вогневої підтримки.

За виняткові досягнення та бездоганну службу, Михайло був удостоєний нагрудним знаком "За зразкову службу" у 2022 році. Він активно брав участь у заходах з оборони України від 29 липня 2022 року до своєї загибелі, ризикуючи життям для захисту безпеки населення та інтересів держави в умовах військової агресії російської федерації.  Офіційно загибель Волощенка Михайла Івановича підтвердили 11 жовтня 2023 року. Йому було лише 29.

На церемонії відкриття меморіального стенду зібралися рідні, близькі, колеги та мешканці села Лебедівка, а також представники керівництва громади, старостату, громадськості. Ця подія стала символом визнання внеску Михайла у відстоюванні свободи та незалежності України.

Ми пам'ятаємо та шануємо наших героїв. Їхній подвиг завжди буде в наших серцях.

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень