Кам’янська міська територіальна громада
Черкаський район, Черкаської області
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Відділ соціального захисту ВК Кам’янської міської ради інформує:

Дата: 03.05.2024 11:54
Кількість переглядів: 68

 

 

 

2 травня відбулася робоча зустріч координаційної ради з питань заходів із запобігання та протидії домашньому насильству, насильству за ознакою статі, захисту прав осіб, які постраждали від домашнього насильства, торгівлі людьми до складу якої входять працівники виконавчого комітету, закладів освіти, охорони здоров’я, прокуратури, поліції, центру пробації та соціальної сфери з представниками благодійної організації «100% ЖИТТЯ ЧЕРКАСИ».

Метою зустрічі було обговорення процедури встановлення статусу особи постраждалої від торгівлі людьми, захисту прав осіб, які постраждали від домашнього насильства, заповнення опитувальника, реєстрації заяв, подальшого перенаправлення для надання допомоги відповідно до потреб людини на рівні громади.

Також розглянуто питання щодо системного реагування на виявлене насильство, забезпечення постраждалим особам, у тому числі дітям, доступності до комплексних послуг, максимальне залучення відповідальних структур в усі процеси забезпечення надання соціальних послуг та здійснення відповідної соціальної роботи, зокрема й такої, що повинна бути спрямована на розвиток системи надання послуг для постраждалих від домашнього насильства дітей.

З протидії торгівлі людьми та консультування мігрантів ви можете звертатися на Національну гарячу лінію за тел. 527 та Виконавчий партнер МОМ БО «100% ЖИТТЯ ЧЕРКАСИ» у Черкаській області тел. +38 0930814312, управління у справах сім’ї, молоді та спорту ЧОВА тел. (0472)638596.

З попередження домашнього насильства на Національну «гарячу лінію» за тел. 116 123.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень