Кам’янська міська територіальна громада
Черкаський район, Черкаської області
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Старости сіл почали звітуватися перед жителями старостинських округів

Дата: 31.05.2024 15:36
Кількість переглядів: 64

 

 

Фото без описуЗгідно із Законом України "Про місцеве самоврядування в Україні", старости старостинських округів мають звітуватися перед жителями громади не рідше одного разу на рік. Сьогодні, 31 травня, відбулися звіти старост села Грушівка - Ігоря Внукова та села Косарі - Ліни Душейко. На ці зустрічі зібралося чимало громадян, які виявили свою активну громадянську позицію.

Старости розповіли про виконану роботу за минулий рік і поділилися планами на майбутнє. Вони окреслили основні досягнення та проблеми, з якими довелося стикнутися під час виконання своїх обов'язків. На звітах також був присутній міський голова Володимир Тірон, що дозволило жителям задавати питання не лише старостам, але й очільнику міста.

Громадян цікавили різні питання, зокрема земельні питання, благоустрій, робота ОСББ та допомога нашим оборонцям. Під час зустрічі у селі Косарі до старости та міського голови звернулася мешканка села з проханням допомогти придбати радіоелектронне обладнання (РЕБ) для наших захисників. Це питання було вирішене оперативно – жительці села виділили 10 000 грн, що зібрали працівників виконкому з заробітніх плат.

Після звітів старост було вручено нові велосипеди соціальним працівникам КУ "ЦНСП Кам'янської міської ради" у селах Грушівка та Косарі. Це сприятиме їхній швидшій та зручнішій роботі, дозволяючи оперативніше надавати допомогу тим, хто її потребує.

Зустріч пройшла продуктивно. Жителям громади надали необхідні роз'яснення, а їхні прохання були зафіксовані для подальшого опрацювання та вирішення. Звіти старост є важливим елементом взаємодії влади та громади, що сприяє прозорості та ефективності роботи місцевого самоврядування. Такі зустрічі допомагають громадянам бути в курсі подій, що відбуваються у їхніх населених пунктах, а також активно долучатися до вирішення нагальних питань.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень