Кам’янська міська територіальна громада
Черкаський район, Черкаської області
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Старости сіл громади продовжують звітувати перед жителями

Дата: 06.06.2024 15:49
Кількість переглядів: 48

 

Тривають звіти старост громади перед жителями сіл. Згідно із Законом України "Про місцеве самоврядування", старости старостинських округів повинні звітувати перед своїми жителями не рідше одного разу на рік. 6 червня прозвітувалися старости Юрчиського старостинського округу Юлія Легенька та Тимошівського старостинського округу Дмитро Луб'яний. На ці зустрічі зібралися громадяни, які виявили свою активну громадянську позицію.

Під час своїх звітів старости розповіли про пророблену роботу за останній рік, досягнення, труднощі та плани на майбутнє. Всі розуміють, що в умовах війни реалізувати всі плани важко або неможливо. Традиційно на звітах старост був присутній міський голова Володимир Тірон, тому жителі сіл мали змогу поставити питання і йому. Жителів сіл Юрчиха та Тимошівка цікавили питання роботи поштових відділень, утримання дорожньої інфраструктури, користування ставками для любительської риболовлі, функціонування вуличного освітлення та інші.

На всі запитання були надані відповіді та відповідні роз'яснення, а також поставлено на контроль відповідних спеціалістів виконавчого комітету.

 Проведення офлайнових звітів із можливістю спілкуватися громаді та владі дозволяє підвищити рівень довіри та ефективності роботи місцевого самоврядування.

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень