Кам’янська міська територіальна громада
Черкаський район, Черкаської області
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Регіональний офіс водних ресурсів у Черкаській області повідомляє:

Дата: 12.06.2024 12:46
Кількість переглядів: 32

 

Оголошення

Регіональний офіс водних ресурсів у Черкаській області повідомляє, що відповідно до ст. 48 та ст. 49 Водного кодексу України, всі суб’єкти господарювання, які здійснюють забір води з водних об'єктів із застосуванням споруд або технічних пристроїв, використовують воду та скидають забруднюючі речовини у водні об'єкти, повинні отримати дозвіл на спеціальне водокористування. Це включає забір води та скидання забруднюючих речовин із зворотними водами із застосуванням каналів.

Надання послуг

Відповідно до Постанови Кабінету Міністрів України від 26.10.2011 № 1101 "Про затвердження переліку платних послуг, які надаються бюджетними установами, що належать до сфери управління Державного агентства водних ресурсів", Регіональний офіс водних ресурсів у Черкаській області надає послуги щодо розрахунку обґрунтування потреби у воді для отримання суб’єктом господарської діяльності дозволу на спеціальне водокористування.

Консультації

Консультації щодо розрахунку обґрунтування потреби у воді для отримання дозволу на спеціальне водокористування та поточних технологічних нормативів використання питної води можна отримати за адресою:

18000, м. Черкаси, вул. Смілянська 118 (каб. 207-4), тел. 63-69-25.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень