Кам’янська міська територіальна громада
Черкаський район, Черкаської області
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Кам’янська громада попрощалася з полеглим захисником

Дата: 18.06.2024 15:33
Кількість переглядів: 51

 

 

Це був тяжкий день, коли наша громада зібралася, щоб востаннє попрощатися з захисником — Олександром Голобородьком. Під час виконання бойового завдання 14 червня 2024 року в районі селища Водяне Покровського району Донецької області внаслідок артилерійського обстрілу серце воїна навіки перестало битися. Відданий військовій присязі на вірність Українському народові, Олександр загинув, мужньо виконавши свій військовий обов'язок у бою за Україну, її свободу та незалежність. Герою назавжди 43 роки.

Олександр Олександрович Голобородько проходив службу на посаді стрільця-зенітника 3-ї зенітної ракетної батареї зенітного ракетно-артилерійського дивізіону.

Вся Кам'янська громада сумує та співчуває родині полеглого захисника. Поховали його на сільському кладовищі в селі Лебедівка. Провести Героя в останню путь зібралося чимало односельчан, друзів, знайомих та керівництво громади, створивши живий коридор пам’яті. Сльози на очах, квіти у руках, скорбота та вдячність — так громада прощалася зі своїм Героєм.

Від імені керівництва Кам’янської міської територіальної громади, виконавчого комітету та депутатського корпусу висловлюємо щирі співчуття рідним і близьким загиблого. Ми розуміємо, що немає слів, які могли б полегшити біль втрати, але знайте, що ми завжди будемо пам'ятати і шанувати подвиг Олександра.

Герої не вмирають! Світла пам’ять захиснику України!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень