Кам’янська міська територіальна громада
Черкаський район, Черкаської області
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Шановні жителі Кам'янської територіальної громади,

Дата: 23.06.2024 10:07
Кількість переглядів: 38

 

 

Сьогодні пам’ятна для нашої громади дата. День створення Кам'янської об'єднаної територіальної громади. Щиро вітаємо вас з цим знаковим днем! В цей день, 23 червня 2017 року, розпочалася нова сторінка в історії нашої громади. Об'єднання в одну сильну та потужну територіальну громаду відкрило нам нові можливості та перспективи, а найголовніше – шлях до спільної мети: покращення добробуту мешканців громади.

За цей період вже було зроблено багато роботи, постало чимало викликів, включаючи епідемію коронавірусу та початок повномасштабного російського вторгнення. Нині вся громада активно підтримує наших захисників у російсько-українській війні. Об’єднавшись ми здатні досягти неймовірних результатів та подолати будь-які негаразди.

Сьогодні в нашій громаді живуть і працюють мужні, добрі та працьовиті люди, що об’єднуються заради спільної мети, зустрічають всі виклики та знаходять рішення для подальшого розвитку.

У цей особливий день хочемо побажати всім нам Перемоги та миру, злагоди та щастя. Нехай ваші сім'ї будуть сповнені теплом та взаєморозумінням. Бажаємо вам міцного здоров'я, невичерпної енергії та успіху у всіх справах. Нехай наша громада продовжує рости та розвиватися, стаючи прикладом для інших. Нехай Божа благодать супроводжує вас у всіх справах!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень