Кам’янська міська територіальна громада
Черкаський район, Черкаської області
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Кам’янська громада провела в останню путь полеглого захисника

Дата: 21.06.2024 15:32
Кількість переглядів: 45

 

 

Сьогодні для нашої громади був тяжкий день. Громада віддала шану та провела в останню путь захисника – Новоселецького Віктора Івановича.

Своє життя герой віддав під час бою на Харківщині 15 червня 2024 року в районі селища Синьківка, Куп’янського району. До останнього подиху був відданий військовій присязі на вірність Українському народові. Герою назавжди 48 років.

Віктор Новоселецький проходив службу на посаді гранатометника механізованого відділення. Вся Кам'янська громада сумує та співчуває родині полеглого захисника. Поховали його на сільському кладовищі в селі Косарі. Провести Героя в останню путь зібралося чимало односельчан, колег, друзів, знайомих та керівництво громади, створивши живий коридор пам’яті.

Від імені керівництва Кам’янської міської територіальної громади, виконавчого комітету та депутатського корпусу висловлюємо щирі співчуття рідним і близьким загиблого. Ми розуміємо, що немає слів, які могли б полегшити біль втрати, але знайте, що ми завжди будемо пам'ятати і шанувати подвиг Віктора.

Герої не вмирають! Світла пам’ять захиснику України!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень