Кам’янська міська територіальна громада
Черкаський район, Черкаської області
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

З Днем Української Державності!

Дата: 15.07.2024 12:01
Кількість переглядів: 6

 

 

Щиро вітаємо вас з цим святом, яке символізує тисячолітню історію українського державотворення. Наша державна спадщина сягає своїми витоками Руської середньовічної держави, де було закладено фундамент державницьких традицій українців. Цього дня ми вшановуємо всі етапи нашого державотворення - від Русі до сучасності, і висловлюємо подяку всім, хто працював для того, щоб Україна залишалася незалежною, демократичною і сильною державою.

Державність - це уособлення нашого національного самовизначення, вираження нашої волі до існування як єдиної нації. Наші Збройні Сили України та інші силові структури зберігають наш суверенітет, незалежність та державність, доводячи, що українці - одна велика родина, народ-військо, армія сміливих і непохитних.

Нехай День Української Державності з'єднує нас у єдиному патріотичному дусі, надихає на нові звершення та підтримує в нас віру у світле майбутнє нашої України. Бажаємо кожному з вас мирного неба, міцного здоров'я, щастя та наснаги продовжувати писати історію нашої країни разом!

Слава Україні!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень