Кам’янська міська територіальна громада
Черкаський район, Черкаської області
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Ділянка дороги Кам'янка-Олександрівка отримала нове життя

Дата: 24.07.2024 14:52
Кількість переглядів: 18

 

 

Нарешті є дорога! Цими словами можна описати багаторічну боротьбу за інтереси мешканців села Юрчиха та міста Кам'янки. Причиною цього була відсутність належного дорожнього покриття на дорозі О 240612 Кам'янка-Олександрівка протяжністю 270 м. Нарешті, цю проблему вирішено. Завершуються роботи з капітального ремонту автомобільної дороги загального користування місцевого значення Кам'янка-Олександрівка, км 0+700 - км 0+970. Нині підрядником завершуються роботи з асфальтування та облаштування з'їздів і узбіч на автодорозі, що об'єднує два населених пункти.

Ця дорога належить до категорії автомобільних доріг загального користування місцевого значення та обслуговується ДП "Служба місцевих автомобільних доріг" у Черкаській області. Роботи виконуються за рахунок державного бюджету, замовником є ДП "Служба місцевих автомобільних доріг". Переможцем згідно з проведеною тендерною процедурою став підрядник ТОВ "ІНТЕРБУДТЕХСЕРВІС".

Роботи з ремонту дороги підходять до завершення, і вже незабаром мешканці населених пунктів зможуть безпечно пересуватися цією дорогою. Дякуємо всім, хто допоміг реалізувати цей проєкт у такий тяжкий для країни час.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень