Кам’янська міська територіальна громада
Черкаський район, Черкаської області
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Жителі Телепинського старостинського округу смакували гарячою піцою

Дата: 26.09.2024 16:44
Кількість переглядів: 10

 

 

Вже третій день у нашій громаді триває смачна благодійна акція, під час якої кожен охочий може поласувати гарячою піцою, приготовленою шотландськими майстрами. Сьогодні захід відбувся у селі Телепине на місцевому шкільному стадіоні. Жителі села, школярі, внутрішньо переміщені особи, малозахищені верстви населення та всі бажаючі мали можливість скуштувати безкоштовну гарячу піцу та напої.

З нагоди Всесвітнього дня туризму організатори акції провели цікаві заняття для учнів школи, розповівши про традиції Шотландії та Великої Британії. Діти мали змогу поспілкуватися англійською мовою з носіями, а також, звісно, насолодитися піцою.

Традиційно для представників соціально вразливих категорій населення піцу доставляли соціальні працівники.

Нагадуємо, що акція стала можливою завдяки співпраці з шотландською організацією Siobhans Trust, благодійним фондом "М.Р.І.Я." спільно з виконавчим комітетом Кам’янської міської ради. Від імені мешканців Телепинського старостинського округу висловлюємо щиру подяку організаторам за цей чудовий захід.

Завтра, 27 вересня, акція відбудеться з 11:00 до 15:00 за адресою: с. Грушківка, вул. Холодноярська, 62 (біля старостату).

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень