Кам’янська міська територіальна громада
Черкаський район, Черкаської області
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Подання заяв про відшкодування збитків до міжнародного Реєстру збитків для України (RD4U)

Дата: 02.10.2024 09:50
Кількість переглядів: 51

 

Головна - Реєстр збитків для України

 

У зв’язку з російською агресією проти України створено міжнародний Реєстр збитків для України (RD4U) – перший крок до майбутнього компенсаційного механізму для відшкодування шкоди, завданої українським громадянам та юридичним особам.

Реєстр призначений для документального обліку доказів про збитки, втрати та шкоду, завдану внаслідок повномасштабного вторгнення. Це важливий інструмент, який допоможе створити майбутню Компенсаційну комісію для ухвалення рішень щодо відшкодування.

Подати заяву можуть як фізичні, так і юридичні особи, а також держава Україна. Серед основних категорій заяв – пошкодження або знищення житлового майна, втрати через вимушене переміщення, смерть або зникнення близьких та інші категорії, що охоплюють як матеріальні, так і моральні втрати.

Всі заяви подаються через вебпортал „Дія“, і подання є абсолютно безкоштовним. Важливо подбати про наявність відповідних доказів та дотримання вимог до кожної категорії заяви. Для більш детальної інформації щодо правил подання та необхідних документів, ознайомтеся з офіційною інформацією Реєстру за посиланням: https://rd4u.coe.int/uk/documents.

Це ваш шанс отримати належну компенсацію за завдану шкоду та зробити внесок у відновлення справедливості. Звертайтеся, подавайте заяви та не залишайтеся осторонь процесу!

Більш детальніше можна ознайомитися завдяки рекомендаціям [скачати тут]


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень